watieddie's FotoPage

By: watie eddie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Aug-2009 17:59 Email | Share | | Bookmark
Conquest Europe Tour: Day 1 London to Amsterdam



Tuesday, 14-Apr-2009 20:31 Email | Share | | Bookmark
Life is like a box of chocolate...

Introducing... http://watieddie.blogspot.com


Monday, 30-Mar-2009 20:43 Email | Share | | Bookmark
Daffodils

It's Spring, well.... almost! Yesterday was a very nice day.. consider nice lah with lots of sunshine (tapi tak panas pun.... eksyen jer) but at least better than the last few months. Kat mana2 padang/park/recreation ground memang ramai lah manusia2 bertebaran mendedahkan kulit pada cahaya matahari walaupun angin yang bertiup tetap sejuk... So we all pun tak terkecuali.. nampak matahari jer dah excited sangat2. So we went to University area jer.. hehhehe.. tak jauh pun (malas nk drive.. tunggu papa balik ok?) Here's some picts..

Daffodils - signs that its SPRING! Ada banyak colour actually.. tapi gambar yang lawa ni jer.. so enjoy!!











Sunday, 8-Mar-2009 13:46 Email | Share | | Bookmark
Sylvanian House

Ini favourite toys Angah@Emmylia@Liza...







Sunday, 8-Mar-2009 13:08 Email | Share | | Bookmark
Naughty boy...

Gambar-gambar latest budak naughty ni khas untuk papa Ezaddin
kat Msia yang rindu kat dia... dan jugak untuk family di Malaysia..





[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net